سیده کبری جعفری ، هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی را اهمیت دادن به سلامتی شهروندان و ترویح غذاهای بومی و محلی گیلان در بین نوجوانان عنوان کرد و اظهار داشت: باعث افتخار ماست که گیلان نسبت به استانهای دیگر از نظر تنوع غذایی و چاشنیها دارای بالاترین رتبه است.
دبیر برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی کلاچای گفت: جشنواره غذاهای بومی محلی کلاچای ۳۲ شرکت کننده داشت که همگی از اولیای دانش آموزان بودند و در بخشهای مختلف آشپزی و پخت انواع غذاهای بومی استان گیلان همچون میرزاقاسمی، مرغ ترش، مرغ شکم پر و غیره با هم به رقابت پرداختند.
وی افزود: داوری جشنواره بر عهده خانم سهیلا نجاتی کارشناس آشپزی صدا و سیمای مرکز گیلان بود که از بین شرکت کنندگان بر اساس کیفیت غذا و میزان استفاده از محصولات کشاورزی گیلان و سبزیهای اصلی و بومی در غذاهای سنتی به ۱۰ نفر برتر جوایزی اهدا شد.
جعفری اعلام کرد: احیا و زنده نگه داشتن غذاهای محلی و سنتی گیلان از وظایف اولیاء و دبیران است و باید از مصرف بیش از اندازه و بی رویه فست فودها و غذاهای رستورانی به ویژه برای کودکان و نوجوانان خودداری کنیم.
عکس از امید رجبیپور
تسنیم در کلاچای
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰